COAL INDIA LIMITED Odd Man Out REASONING PRACTICE SET

COAL INDIA LIMITED Odd Man Out

COAL INDIA LIMITED Odd Man Out

Category –EE Online Test

Telegram-Join Us On Telegram

Attempt Free COAL INDIA LIMITED Odd Man Out Here. Read The Important Electrical MCQ From Below.

Directions—In each of the following questions one word is different from the rest. Find out the word which does not belong to the group—1. (A) BFD
(B) NRP
(C) HLG
(D) QUS
(E) UYW
Ans : (C)

2. (A) GTSH
(B) BYXC
(C) ETUF
(D) LONM
(E) KPIR
Ans : (C)

COAL INDIA LIMITED Odd Man Out

3. (A) PQ
(B) CD
(C) MN
(D) DF
(E) RS
Ans : (D)

4. (A) HB
(B) ZU
(C) NI
(D) TO
(E) PK
Ans : (A)

5. (A) CEI
(B) QSX
(C) JLP
(D) QSW
(E) MOS
Ans : (B)

COAL INDIA LIMITED Odd Man Out

6. (A) ZXVT
(B) SQOM
(C) ECBA
(D) UHF
(E) DBTR
Ans : (C)

7. (A) KMNO
(B) ABDE
(C) PRST
(D) UWXY
(E) QSTU
Ans : (B)

8. (A) BC
(B) FG
(C) KL
(D) PQ
(E) TV
Ans : (E)

9. (A) KLM
(B) NPR
(C) BCD
(D) RQP
(E) HGF
Ans : (B)

COAL INDIA LIMITED Odd Man Out

10. (A) ML
(B) TS
(C) FG
(D) PO
(E) XW
Ans : (C)

11. (A) NMLK
(B) RQPO
(C) UTSR
(D) WXUV
(E) EDCB
Ans : (D)

12. (A) ACEG
(B) MOQS
(C) GHJL
(D) RTVX
(E) KMOQ
Ans : (C)

13. (A) CE
(B) HK
(C) SQ
(D) MN
(E) WZ
Ans : (D)

COAL INDIA LIMITED Odd Man Out

14. (A) BCB
(B) DED
(C) ABA
(OJ KLL
(E) MNM
Ans : (D)

15. (A) BCD
(B) NPR
(C) KLM
(D) RQP
(E) HGF
Ans : (B)

16. (A) MOQ
(B) GEC
(C) SUW
(D) PRT
(E) TVX
Ans : (B)

17. (A) AG
(B) IO
(C) PV
(D) QW
(E) SY
Ans : (C)

18. (A) EQL
(B) BHF
(C) KTI
(D) SXD
(E) JWM
Ans : (D)

COAL INDIA LIMITED Odd Man Out

19. (A) ACDB
(B) MOPN
(C) SVUT
(D) QSTR
(E) JLMK
Ans : (C)

20. (A) Printer
(B) Author
(C) Publisher
(D) Correspondent
(E) Reader
Ans : (E)

21. (A) FLOK
(B) CROWD
(C) HERD
(D) SWARM
(E) TEAM
Ans : (E)

22. (A) Jupiter
(B) Sky
(C) Star
(D) Moon
(E) Sun
Ans : (B)

COAL INDIA LIMITED Odd Man Out

23. (A) Sofa
(B) Bed
(C) Diwan
(D) Chair
(E) Table
Ans : (B)

24. (A) Cheese
(B) Butter
(C) Ghee
(D) Milk
(E) Curd
Ans : (D)

25. (A) Ginger
(B) Tomato
(C) Carrot
(D) Beet
(E) Potato
Ans : (B)